Eten & drinken
Pasen
Welkom op Buitenplaats Geesberge bij restaurant The Riverside. Een unieke plek aan de Vecht met aan de overzijde onze B&B Geesberge. Nadat er bloemen werden gekweekt werd het in 1948 omgebouwd tot restaurant. Sinds 1 januari 2021 heeft het restaurant met chef kok Tom Vermeulen een nieuwe bladzijde geopend in de mooie geschiedenis van deze historische buitenplaats. Er wordt gewerkt met passie en mooie producten. En het streven is om onze gasten te verrassen.
Paasmenu
12:00 – 14:00
Paasbrunch 35 pp
Jus d’orange – Bubbels – Koffie en thee – Soep – Quiche – Hartige broodjes – Gerookte zalm – Zoete lekkernijen – Bonbons
15:00 – 17:00
Paasborrel 35 pp
Bubbels – Cocktail – Charcuterie – Steak tartaar – Oesters – Zalm tataki – Kaas – Breadbeans
18:00 – 22:00
Paasdiner 4 gangen 49 pp
Voor
Zalmtartaar – Truffel – Kwartelei
Tussen
Munster taartje – Zoetzure groente – Piccalily
Hoofd
Parelhoen – Pommes gratin – Bospeen – Groene asperges – Knoflookjus
Dessert
Chocolade fondant – Cremeux – Passievrucht sorbet – Passievrucht gel – Koffie crumble
Adres
Zandpad 23, 3601 NA Maarssen
Contact
0346 561 435
info@theriverside.nl
Openingstijden
Woe: 11:00 - 23:00
Do: 11:00 - 23:00
Vrij: 11:00 - 23:00
Za: 11:00 - 23:00
Zon: 11:00 - 23:00

Voor een offerte op maat of overige vragen; neem gerust contact met ons op. Langskomen in ons restaurant is natuurlijk ook mogelijk!