Eten & drinken

Pasen

Welkom op Buitenplaats Geesberge bij restaurant The Riverside. Een unieke plek aan de Vecht met aan de overzijde onze B&B Geesberge. Nadat er bloemen werden gekweekt werd het in 1948 omgebouwd tot restaurant. Sinds 1 januari 2021 heeft het restaurant met chef kok Tom Vermeulen een nieuwe bladzijde geopend in de mooie geschiedenis van deze historische buitenplaats. Er wordt gewerkt met passie en mooie producten. En het streven is om onze gasten te verrassen.

Paasmenu

12:00 – 14:00

Paasbrunch 35 pp

Jus d’orange – Bubbels – Koffie en thee – Soep – Quiche – Hartige broodjes – Gerookte zalm – Zoete lekkernijen – Bonbons

15:00 – 17:00

Paasborrel 35 pp

Bubbels – Cocktail – Charcuterie – Steak tartaar – Oesters – Zalm tataki – Kaas – Breadbeans

18:00 – 22:00

Paasdiner 4 gangen  49 pp

Voor

Zalmtartaar – Truffel – Kwartelei

Tussen

Munster taartje – Zoetzure groente – Piccalily

Hoofd

Parelhoen – Pommes gratin – Bospeen – Groene asperges – Knoflookjus

Dessert

Chocolade fondant – Cremeux – Passievrucht sorbet – Passievrucht gel – Koffie crumble

 

Adres

Zandpad 23, 3601 NA Maarssen

Contact

0346 561 435
info@theriverside.nl

Openingstijden

Woe:  11:00 - 23:00
Do:    11:00 - 23:00
Vrij:    11:00 - 23:00
Za:     11:00 - 23:00
Zon:   11:00 - 23:00

Voor een offerte op maat of overige vragen; neem gerust contact met ons op. Langskomen in ons restaurant is natuurlijk ook mogelijk!