The Riverside Maarssen

Over ons

Welkom bij The Riverside!

Laat je verrassen door ons personeel!

Ons verhaal

 

Buitenplaats Geesberge is een historische plek met een mooi monument aan de vecht. 

In 2021 midden in de crisis heeft de lokale ondernemer Alex Rosendahl zijn kans gezien om er een geheel nieuwe draai aan te geven. Daar waar het restaurant voorheen bekend stond voor zijn grasveldje en pannenkoeken. Is er gekozen voor een volledige metamorfose van zowel het grasveld naar een terras als van het pannenkoekenrestaurant naar een volledig moderne eigentijdse inrichting. Wanneer je niet weet dat je in Maarssen bent waan je je in dit interieur zo maar in Amsterdam, Utrecht of Breda. 

In de keuken heeft chef-kok Tom Vermeulen gezorgd voor de metamorfose. Met zijn jaren ervaring in verschillende keukens heeft hij gekozen voor een kaart die vier maal per jaar wisselt. En waarbij het key word verrassen is, perfect samengestelde smaak explosies iedere hap moet een verrassing zijn. 

In combinatie met onze gerechten schenken wij prachtige wijnen die met zorg gecombineerd zijn met onze gerechten. Ook hebben wij heerlijke cocktails, speciaalbieren en gin tonic’s op de drankenkaart staan. Wij schenken liefde in uw glas.

 

 

Adres

Zandpad 23, 3601 NA Maarssen

Contact

0346 561 435
info@theriverside.nl

Openingstijden

Woe:  11:00 - 23:00
Do:    11:00 - 23:00
Vrij:    11:00 - 23:00
Za:     11:00 - 23:00
Zon:   11:00 - 23:00

Voor een offerte op maat of overige vragen; neem gerust contact met ons op. Langskomen in ons restaurant is natuurlijk ook mogelijk!